2023. április 2., vasárnapMa Áron napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 380,00 Ft | USD: 349,00 Ft | CHF: 381,00 Ft
2023.04.02. Áron Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 380,00 Ft | USD: 349,00 Ft | CHF: 381,00 Ft
Kezdőlap / Külföld / Moldova szerint az oroszok pszichológiai műveletet hajtanak végre

Hirdetés

Moldova szerint az oroszok pszichológiai műveletet hajtanak végre

Az orosz védelmi tárca korábbi közleménye szerint a tervezett ukrán beavatkozás ürügyéül a Dnyeszter menti területen állomásozó orosz csapatok állítólagos támadása szolgálna, ennek megfelelően az „ukrán diverzánsok” orosz katonai egyenruhába öltözve hajtanák végre a provokációt.

Mihail Galuzin orosz külügyminiszter-helyettes a TASZSZ szerint úgy nyilatkozott: a moldovai kormányt arra utasította a Nyugat, hogy szakítson meg minden kapcsolatot a Dnyeszter-mente Moszkva által támogatott hatóságaival.  

A moldovai kormány nyugalomra intette a lakosságot, és közölte, hogy az állam hatóságai „nem erősítik meg” az orosz védelmi minisztérium állításait.

Hirdetés

[…]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/kulfold/2023/02/23/moldova-oroszorszag-azov-alakulat-provokacio-orosz-vedelmi-miniszterium/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Parlamenti választások kezdődtek Finnországban

Előrejelzések szerint szoros küzdelem várható a három legnagyobb párt, a jelenlegi miniszterelnök, Sanna Marin pártja, …