2023. december 6., szerdaMa Miklós napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 380,00 Ft | USD: 352,00 Ft | CHF: 403,00 Ft
2023.12.06. Miklós Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 380,00 Ft | USD: 352,00 Ft | CHF: 403,00 Ft
Kezdőlap / Külföld / Migránsterror Európában: az iszlámmal összefonódott baloldal jelenti az új fasizmust

Hirdetés

Migránsterror Európában: az iszlámmal összefonódott baloldal jelenti az új fasizmust

Nincs olyan, hogy iszlamista baloldal, hirdetik az iszlamista baloldaliak, és genderelmélet sem létezik, mint ahogy azt a genderelmélet hívei, például François Hollande szocialista kormányának oktatási minisztere, Najat Vallaud-Belkacem nemrég azt állította, miközben elrendelte a genderelmélet oktatását a nemzeti oktatási tantervben. Elképesztő, hogy a baloldal mennyire revizionista, sőt negligáló tud lenni, amikor az antiszemitákkal való kapcsolatainak szépítéséről van szó!

– írja Onfray, majd olyan holokauszttagadókat sorol fel, akik mind a baloldalról jönnek, ahogy Onfray fogalmaz: „ők találták fel a tagadást”.

Három évvel később, hírhedté vált, visszataszító tivoli beszédében Jaurès megismételte:

jól tudjuk, hogy a koncentrált, szenvedélyes, kifinomult zsidó fajt mindig egyfajta nyereségvágyó láz emészti, és amikor nem a prófécia erejével […], akkor különös ügyességével kezeli a kapitalizmust, ami nem más, mint a rablás, a hazugság, az átverés és a zsarolás mechanizmusa.

Hirdetés

A cikk folytatódik, lapozzon!

Forrás:
https://www.origo.hu/nagyvilag/20231021-a-baloldali-iszlam-az-uj-fasizmus.html

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

200 gyerek meghalt, börtönbe kerül a köhögés elleni szirupot gyártó cég vezetője

Két év börtönbüntetést kaptak, és 1 milliárd indonéz rúpia (63 056 dollár; 51 786 font) …