2021. november 28., vasárnapMa Stefánia napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 367,00 Ft | USD: 326,00 Ft | CHF: 352,00 Ft
2021.11.28. Stefánia Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 367,00 Ft | USD: 326,00 Ft | CHF: 352,00 Ft
Kezdőlap / Külföld / Migránsokat szállítanak, kitilthatják az EU-ból a Turkish Airlinest és a FlyDubait

Hirdetés

Migránsokat szállítanak, kitilthatják az EU-ból a Turkish Airlinest és a FlyDubait

Mint megírtuk, főként iraki migránsok százai érkeztek a belarusz–lengyel határra azzal a céllal, hogy áthatolnak a pengés dróttal megerősített határon, és Lengyelországon keresztül elmennek Németországba menedéket kérni. Azok a beszámolók, melyek szerint belarusz egyenruhások kísérték/terelték őket a határra, alátámasztani látszanak az Európai Unió azon vádját, miszerint Aljakszandr Lukasenka belarusz elnök kormányzata szándékosan, bosszúból tereli a migránsokat a szomszédos, uniós országok felé. 

A helyzet jelenleg a pattanásig feszült, s bár egyelőre a földtől elrugaszkodottnak tűnik, a lengyelek már fegyveres konfliktus veszélyére figyelmeztetnek. Jóllehet politikai elemzők szerint a helyzet kapóra jön az alacsony népszerűséggel küszködő lengyel kormánypártnak, politikai tőkét tud kovácsolni belőle, hasonlóan a magyar kormányhoz. A Politico például rámutat, hogy az állami média azzal támadja az ellenzéket, hogy beengedné a migránsokat, és támogatja Lukasenkát. 

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/kulfold/2021/11/09/kitilthatjak-az-eu-bol-a-turkish-airlines-t-es-a-flydubai-t/

Hirdetés

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Kiszáradt folyómederben tüntettek a vízhiány miatt

Kiszáradt folyómederben tüntettek a vízhiány miatt

A vízhiány miatt törtek ki tüntetések Irán harmadik legnagyobb városában, Iszfahánban, ahol a karhatalom könnygázzal és gumibotokkal oszlatta szét a …