2022. augusztus 18., csütörtökMa Ilona napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 405,00 Ft | USD: 398,00 Ft | CHF: 417,00 Ft
2022.08.18. Ilona Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 405,00 Ft | USD: 398,00 Ft | CHF: 417,00 Ft
Kezdőlap / Külföld / Migránsok támadtak egymásra, egy pakisztáni férfit agyonvertek

Hirdetés

Migránsok támadtak egymásra, egy pakisztáni férfit agyonvertek

A tájékoztatás szerint egy 23 éves pakisztáni férfit agyonvertek, egy Libanonból származó várandós nő pedig elveszítette a magzatát a támadások miatt. Az áldozatok Közép-Európa felé tartottak. A feltételezett elkövetőket elfogták – közölte kedden a görög rendőrség az MTI szerint. 

Az ANA görög hírügynökség úgy tudja, hogy a szíriai, pakisztáni és afgán migránsokból összeverődött bandák más menedékkérőkre vadásznak az Észak-Macedóniába vezető vasútvonal mentén, fenyegetik és kifosztják az embereket. A bűnözők soraiban gyakran embercsempészek is vannak, akik az utolsó garasuktól is megfosztják áldozataikat.

Számos menedékkérő a határátkelési nehézségek ellenére igyekszik Észak-Macedónián keresztül elérni Közép-Európa országait. Sokan embercsempészekre szorulnak, hogy […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/kulfold/2022/08/02/migrans-menedekkero-embercsempeszet-halalos-aldozat-gorogorszag/

Hirdetés

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Csúcson az infláció az eurózónában

Az Eurostat közlése értelmében az energiaárak emelkedése húzza az inflációt: mintegy 40 százalékos volt a …