2024. július 18., csütörtökMa Frigyes napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 390,00 Ft | USD: 356,00 Ft | CHF: 403,00 Ft
2024.07.18. Frigyes Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 390,00 Ft | USD: 356,00 Ft | CHF: 403,00 Ft
Kezdőlap / Külföld / Merénylet Oroszországban: nőtt az áldozatok száma

Hirdetés

Merénylet Oroszországban: nőtt az áldozatok száma

Legalább 15 rendőrtiszt és egy pap az áldozata annak az összehangolt fegyveres támadásnak, amelyet az oroszországi Dagesztánban hajtottak végre vasárnap este. Derbent városában egy templomot és egy zsinagógát támadtak meg, míg a Dagesztáni Köztársaság fővárosában, Mahacskalában egy közlekedési rendőrposztnál indítottak fegyveres támadást. 

A CNN információi szerint legalább hat fegyveres támadó is meghalt a templomok, zsinagógák és rendőrőrsök elleni támadásokban. 

Samil Hadulajev, az emberi jogok betartását felügyelő regionális közfelügyeleti bizottság vezetője azt közölte, hogy az egyik, terrortámadásban érintett templomban elvágták egy 66 éves, súlyos beteg pap torkát. 

The battle in Dagestan Makhachkala between Russia Security Forces and some unknown individuals continues, as dozens of Ruszia Security Forces has been killed and wounded. https://t.co/rG5k1T8GPF pic.twitter.com/I3AJTbRGJv

Hirdetés

— Getty […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/kulfold/2024/06/24/dagesztan-tamadas-rendorok-pap-aldozatok-cnn/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Tarjányi Péter: Nem a titkosszolgálat, hanem a piszkosul nagy szerencse mentette meg Donald Trumpot

„A merénylő feljutott a tetőre, onnan lövéseket tudott leadni, amelyek el is találták az Egyesült …