2023. január 31., keddMa Marcella napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 388,00 Ft | USD: 359,00 Ft | CHF: 387,00 Ft
2023.01.31. Marcella Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 388,00 Ft | USD: 359,00 Ft | CHF: 387,00 Ft
Kezdőlap / Külföld / Memphisben elbocsátottak öt rendőrt, mert intézkedésük nyomán meghalt egy fekete férfi

Hirdetés

Memphisben elbocsátottak öt rendőrt, mert intézkedésük nyomán meghalt egy fekete férfi

Az eset egy közúti ellenőrzéskor történt, amikor egy férfit megállítottak, majd őrizetbe vettek, később azonban a kórházba szállítást követően meghalt − közölte az MTI. 

A rendőrség belső vizsgálatot folytatott az áldozat, a fekete bőrű Tyre Nichols letartóztatásával kapcsolatban. Az öt elbocsátott rendőr mind fekete bőrű – számolt be a hatóságok szóvivője. Az áldozat hozzátartozói azzal vádolták meg a rendőröket, hogy megverték Nicholst, és szívrohamot okoztak neki. A hatóságok szerint Nichols orvosi vészhelyzetben volt.    

A férfit azután vették őrizetbe, hogy egy balesetnél az ütközés után elfutott a helyszínről, de a rendőrök elfogták. Ekkor légszomjra panaszkodott, ezért kórházba vitték. A hatóságok szerint a halál okát még nem állapították meg. A rokonok úgy vélekedtek, Nicholsnál az okozott szívleállást és veseelégtelenséget, hogy a rendőrök megverték.    

Memphis rendőrfőnöke, Cerelyn Davis, valamint Jim Strickland polgármester azt mondta, hogy a letartóztatásról készült videofelvételeket a rendőrség nyomozásának befejezése után fogják […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Hirdetés

Forrás:
https://index.hu/kulfold/2023/01/21/memphis-rendorseg-eroszak-halaleset-intezkedes-tyre-nichols/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Hetven nap alatt kelt át az Antarktiszon egy brit katonanő

Hetven nap alatt kelt át az Antarktiszon egy brit katonanő

Korábban a nők között a leghosszabb, kísérő nélküli antarktiszi expedíció rekordját 1381 kilométerrel a német …