2021. október 19., keddMa Nándor napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 359,00 Ft | USD: 308,00 Ft | CHF: 335,00 Ft
2021.10.19. Nándor Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 359,00 Ft | USD: 308,00 Ft | CHF: 335,00 Ft
Kezdőlap / Külföld / Megvétózza a magyar kormány az uniós bevándorlási terveket

Hirdetés

Megvétózza a magyar kormány az uniós bevándorlási terveket

A magyar kormány minden olyan alkalommal vétózni fog, amikor a bevándorlás lesz a téma európai tanácsülésen – derül ki abból a bejegyzésből, amely Magyarország kormányának Facebook-oldalán jelent meg. 

A posztban Orbán Viktor fotója előtt mindössze a következő mondat olvasható: 

Brüsszel újra meg fogja próbálni ráerőltetni a tagállamokra a migránsok elosztását, amit nekünk újra és újra meg kell vétóznunk majd a tanácsülésen.

Orbán Viktor a napokban csehországi látogatásán beszélt arról, hogy a magyar kormány több kérdésben is „nagy csatákat” vív Brüsszellel, ezek egyike a menekültkérdés. „Ők migránsokat akarnak, mi meg nem” – közölte a kormányfő. Azt is hangoztatta, hogy a nyugatiak nem tudják vagy nem akarják megvédeni a határaikat, beengedik ellenőrizetlenül a bevándorlókat, majd azt mondják, nem igazságos, hogy mindenki náluk van, szét kell osztani őket. De ez nem így van, mindenkinek meg kell védenie a határát, és ha nem tudja, kérjen segítséget – fűzte hozzá. Úgy véli, hogy aki nem tudja megvédeni a határát, vagy nem kér segítséget, és beengedi a bevándorlókat, viselje a következményt. Kötelező kvóta nem lehet, és jó, hogy Csehország ebben egyetért Magyarországgal – mutatott rá.

Hirdetés

A bevándorlás és a menekültek témájáról is beszélt Orbán Viktor miniszterelnök abban az interjúban, amelyet a

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/kulfold/2021/10/02/magyar-kormany-ezentul-mindig-vetozni-fog-ha-felmerul-a-bevandorlas-kerdese-migracio-orban-viktor/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Kiderült, kik voltak az Albániában meghalt orosz turisták

A hatóságok megnevezték azt a négy orosz turistát, akik pár nappal ezelőtt vesztették életüket egy albán …