2024. július 20., szombatMa Illés napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 391,00 Ft | USD: 359,00 Ft | CHF: 404,00 Ft
2024.07.20. Illés Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 391,00 Ft | USD: 359,00 Ft | CHF: 404,00 Ft
Kezdőlap / Külföld / Megválasztották a világ legcsúnyább kutyáit

Hirdetés

Megválasztották a világ legcsúnyább kutyáit

A világ legcsúnyább kutyája talán nem a leghízelgőbb cím a győztesnek, de valószínűleg Wild Thang, a nyolcéves pekingi palotapincsi ezt nem veszi annyira zokon miután pénteken megnyerte az idei versenyt.

Összesen nyolc kutya versengett a címért a kaliforniai Petalumában megrendezett Sonoma-Marin vásáron.

Hirdetés

A legtöbb eb menhelyeről érkezett, mielőtt örökbe fogadták volna őket. Wild Thang – az oregoni Coos Bayből – öt alkalommal indult az évről évre megrendezett A világ legcsúnyább kutyája versenyen, viszont a pénteki volt az első győzelme – írta meg a The Guardian.

Tízhetes kölyökkutyaként szopornyicát diagnosztizáltak nála, ami megakadályozta a fogainak növekedését, és izomzavart okozott az egyik lábában.

A verseny szervezői a honlap szerint közel 50 éve rendezik meg évente az eseményt és kiemelik, hogy „a verseny az összes állat imádatáért való kiállás és az örökbefogadás előnyeinek fontosságáról szól”.

Wild Thang gazdája, Ann Lewis 5000 dollárra számíthat a győzelemért, valamint egy megjelenésre az NBC Today című műsorában.

<p […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/kulfold/2024/06/23/legrondabb-kutya-egyesult-allamok-verseny-zsuri/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Egyre nagyobb a nyomás Joe Bidenen, de vajon visszalép-e végül?

Joe Biden az elmúlt napokban állítólag egyre nyitottabbá vált arra, hogy meghallgassa azokat az érveket, …