2024. május 22., szerdaMa Júlia, Rita napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 385,00 Ft | USD: 355,00 Ft | CHF: 390,00 Ft
2024.05.22. Júlia, Rita Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 385,00 Ft | USD: 355,00 Ft | CHF: 390,00 Ft
Kezdőlap / Külföld / Megtalálták a Boeing repülőből múlt héten kiszakadt vészcsúszdát

Hirdetés

Megtalálták a Boeing repülőből múlt héten kiszakadt vészcsúszdát

A szóban forgó, New Yorkból Los Angelesbe tartó repülőgép péntek reggel éppen felszállt, amikor a személyzet jelzést kapott arról, hogy a jobb szárnyon lévő vészkijárati csúszdával kapcsolatban probléma merült fel. A személyzet egy furcsa hangot is észlelt – számolt be korábban a légitársaság.

A New York-i városfejlesztési minisztérium közölte, hogy a Delta Air Lines egy „nagyméretű törmelékdarabot” talált a repülőtértől délnyugatra fekvő Belle Harborban lévő mólónál. Mint kiderült, a törmeléknek nézett valami a pénteken elszabadult vészcsúszda volt, amit azóta visszajuttattak a légitársasághoz – írta meg a New York Times.

Hogy a csúszda eleve a mólón landolt-e, vagy a víz sodorta oda, örökre rejtély marad.

Hirdetés

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/kulfold/2024/05/01/boeing-meghibasodasok-elveszett-veszcsuszda-megkerult/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Nincs több titok, az MTVA ismertette az EP-választási vita részleteit

Mint arról beszámoltunk, nyilvános vitát szervez a köztévé az EP-listavezetők között. Molnár Csaba, a DK–MSZP–Párbeszéd kampányfőnöke kedden délután posztolta …