2023. március 27., hétfőMa Hajnalka napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 385,00 Ft | USD: 358,00 Ft | CHF: 391,00 Ft
2023.03.27. Hajnalka Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 385,00 Ft | USD: 358,00 Ft | CHF: 391,00 Ft
Kezdőlap / Külföld / Megszólaltak Andrew Tate áldozatai: az OnlyFansre kellett videókat gyártaniuk

Hirdetés

Megszólaltak Andrew Tate áldozatai: az OnlyFansre kellett videókat gyártaniuk

Andrew Tate-et, 34 éves testvérét, Tristant, valamint két gyanúsított társukat – Georgiana Naghelt és Luana Radut – tavaly év végén vették őrizetbe a román hatóságok embercsempészet, nemi erőszak és szervezett bűnözői csoportok létrehozásának gyanúja miatt. A bűnügyi eljárás azóta is zajlik, az influenszer egyelőre tagadja a bűncselekmények elkövetését. 

Most a Reuters jutott hozzá a nyomozati iratokhoz, amelyekből fény derült arra, hogy mi mindent lehet tudni eddig a bűnügy részleteiről.

Az egyik áldozat, egy Moldovából származó nő azt vallotta a nyomozóknak: Andrew Tate új életet ajánlott neki, és ő eleinte őszintén hitt abban, hogy szerelem van köztük (állítása szerint már a házasságról is szó esett). A férfi egy dolgot kért tőle az új életért cserébe: feltétel nélküli hűséget.

Meg kell értened, hogy ha egyszer az enyém leszel, akkor örökre az enyém maradsz

Hirdetés

– a román ügyészek szerint ezt írta Tate a nőnek tavaly februárban a WhatsApp üzenetküldő alkalmazáson. 

Az ügyészség szerint az influenszer akkor még arról győzködte a későbbi áldozatot, hogy költözzön hozzá Romániába. Hamarosan ez meg is történt, és akkortól kezdve a nő már ki volt szolgáltatva neki. A nyomozati iratok szerint az influenszer márciusban kétszer is megerőszakolta az áldozatot, közben pedig beszervezte a bűnszervezetébe, amelynek az volt a lényege, hogy arra kötelezte őket: 

gyártsanak olyan pornóvideókat, amelyeket aztán fel lehet tölteni egy felnőttfilmes oldalra, az onlyfansre. 

A nyomozati iratok szerint Tate és társai megvezettek és megfélemlítettek hat nőt, mint írták, hogy „a rabszolgáikká változtassák őket”, és hogy az általuk készített videókból profitálhassanak. Az ügyészek szerint ők kezelték a hat nő felhasználóit az OnlyFansen, és a TikTok videómegosztón is (az utóbbiról a nők OnlyFans-oldalaira igyekezték terelni a felhasználókat).

A […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/kulfold/2023/02/02/andrew-tate-influenszer-emberkereskedelem-nemi-eroszak-bunugy-romania/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Helikopterbalesetben meghalt meg két louisianai rendőr

A hatóságok szerint a rendőrség helikoptere egy autópálya mellett lévő nádas mezőre zuhant. A repülési …