2023. január 31., keddMa Marcella napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 388,00 Ft | USD: 359,00 Ft | CHF: 387,00 Ft
2023.01.31. Marcella Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 388,00 Ft | USD: 359,00 Ft | CHF: 387,00 Ft
Kezdőlap / Külföld / Megszólalt Andrew Tate, és mindent tagadott

Hirdetés

Megszólalt Andrew Tate, és mindent tagadott

Mint ismeretes, Andrew Tate influenszer és testvére, Tristan, valamint két romániai nő december vége óta van rendőrségi őrizetben egy folyamatban lévő büntetőeljárás miatt. A volt küzdősportbajnokot és testvérét nők szexuális kizsákmányolásával és bűnbanda alakításával vádolják, amit tagadnak. A bíróság múlt hét csütörtökön döntött úgy, hogy február 27-ig meghosszabbítja őrizetüket.

Az ügyészek szerint az influenszer és testvére úgy toborozta áldozatait, hogy azt állították, kapcsolatot vagy házasságot szeretnének velük létesíteni. Az áldozatokat ezután Bukarest külvárosában lévő ingatlanokba vitték, és fizikai erőszakkal, valamint mentális megfélemlítés alkalmazásával szexuálisan kizsákmányolták.

Mindent tagad

A The Independent azt írta, a lányokat pornográf tartalmak készítésére utasították, amelyek nagy anyagi hasznot jelentettek a […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/kulfold/2023/01/25/andrew-tate-szexualis-zaklates-szervezett-bunozes-aldozatok-ugyeszseg-birosag/

Hirdetés

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Hetven nap alatt kelt át az Antarktiszon egy brit katonanő

Hetven nap alatt kelt át az Antarktiszon egy brit katonanő

Korábban a nők között a leghosszabb, kísérő nélküli antarktiszi expedíció rekordját 1381 kilométerrel a német …