2023. március 27., hétfőMa Hajnalka napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 385,00 Ft | USD: 358,00 Ft | CHF: 391,00 Ft
2023.03.27. Hajnalka Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 385,00 Ft | USD: 358,00 Ft | CHF: 391,00 Ft
Kezdőlap / Külföld / Megszökött egy német bíróságról a saját kislányát megerőszakoló pedofil migráns, de egy nap múlva ismét börtönbe került

Hirdetés

Megszökött egy német bíróságról a saját kislányát megerőszakoló pedofil migráns, de egy nap múlva ismét börtönbe került

A rendőrség szerint a legfontosabb nyomott egy sofőr szolgáltatta, aki egy buszmegállóban ismerte fel a pedofil migránst. Egy járőr kedden 11:30 körül elfogta a férfit Grub am Forstban (Coburg elővárosa). A pedofil migráns nem tanúsított ellenállást. A helyi rendőrségi szóvivő szerint nem volt kétséges, hogy ő a körözött személy.

A 47 éves Ghaith Abdulrahman Mahmood A. hétfőn délelőtt a bajorországi Coburg-i bírósága előtt beismerte, hogy saját kiskorú lányait szexuálisan bántalmazta, az egyiket zaklatta, a másikat pedig meg is erőszakolta.

A bíróság hétfő délután távollétében öt és fél év börtönbüntetésre ítélte Ghaith A.-t. A bajor igazságügyi minisztérium a szökés hírére vizsgálatot rendelt el. Georg Eisenreich (CSU) miniszter úgy fogalmazott ennek kapcsán: „Elfogadhatatlan, ha raboknak sikerül megszökniük a bajor bíróságokról. A biztonsági réseket be kell zárni”.

A címlapi/social media kép illusztráció.

Hirdetés

Forrás:
https://www.origo.hu/nagyvilag/20230221-megszokott-egy-nemet-birosagrol-egy-pedofil-migrans.html

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Megszökött egy tigris Georgiában a tornádó után, senki nem tudja hol lehet

A georgiai rendőrség és az állatkerti gondozók egy szökött tigrist keresnek, miután Georgia egyes részein …