2022. január 17., hétfőMa Antal napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 355,00 Ft | USD: 311,00 Ft | CHF: 340,00 Ft
2022.01.17. Antal Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 355,00 Ft | USD: 311,00 Ft | CHF: 340,00 Ft
Kezdőlap / Külföld / Megsértette Lukasenkát, három év börtönre ítélték

Hirdetés

Megsértette Lukasenkát, három év börtönre ítélték

Három év börtönbüntetésre ítélték azt a belorusz bloggert, aki a vád szerint „megsértette” Aljakszandr Lukasenka belorusz elnököt, amikor azt írta, hogy az ország tekintélyelvű irányítója illegitim – számolt be a Szabad Európa.

Vadzim Ermasukot az ország nyugati részén fekvő Scsucsin város bírósága ítélte el. A 36 éves blogger visszautasította a vádakat, vallomást tenni nem volt hajlandó, és nem válaszolt a bíró által feltett kérdésekre sem. A férfit először augusztusban egy tüntetésen való részvétel miatt, huliganizmus címén csukták börtönbe több napra, ahonnan ennek letelte után blogbejegyzéseire hivatkozva nem engedték el, az ügyészek ugyanis új vádat emeltek ellene miattuk. 

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/kulfold/2021/12/21/belarusz-vadzim-ermasuk-borton-aljakszandr-lukasenka/

Hirdetés

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Újabb nagy erejű vulkánkitörés a Csendes-óceán mélyén

Újabb nagy erejű vulkánkitörés a Csendes-óceán mélyén

A vasárnap éjszaka történt kitörés nyomán áldozatokról egyelőre nem tudni, azonban annyi tudható: evakuálási munkálatok …