2024. május 19., vasárnapMa Ivó, Milán napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 387,00 Ft | USD: 357,00 Ft | CHF: 393,00 Ft
2024.05.19. Ivó, Milán Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 387,00 Ft | USD: 357,00 Ft | CHF: 393,00 Ft
Kezdőlap / Külföld / Meglepő felvetés Madeleine McCann ügyében: alvilági figurák segíthetnek a megoldásában?

Hirdetés

Meglepő felvetés Madeleine McCann ügyében: alvilági figurák segíthetnek a megoldásában?

Úgy tűnik, hogy a Madeleine McCann-ügy nyomozója nem tudja elengedni a tragikus esetet. Az Independent arról ír, hogy a Madeleine McCann családja által eredetileg megbízott magánnyomozó, Julian Peribanez visszatér Praia da Luzba, a kislány eltűnésének helyszínére. 

A világ legismertebb eltűnt gyerekeként számon tartott Madeleine ezen a héten ünnepelné 21. születésnapját,

és eltűnésének rejtélye még mindig nem került közelebb a megoldásához.

Hirdetés

Julian Peribanez tagja volt annak a magánnyomozó cégnek, amelyet a McCann család bérelt fel a portugál rendőrség által figyelmen kívül hagyott nyomok felkutatására. A férfi most visszatér a család nyaralójába, a Rua Dr Agostinho da Silva, Praia da Luzban, Algarve-ban található szálláshelyre, ahonnan Madeleine 2007-ben, a családi nyaralás utolsó előtti napján eltűnt.

Idén májusban 17 éve, hogy az akkor 3 éves Madeleine McCann eltűnt a portugáliai Praia da Luz üdülőhely egyik apartmanjából, ahol szüleivel és két évvel fiatalabb ikerpár testvéreivel nyaralt. McCannék beismerték, hogy az eltűnés estéjén az akkor hároméves gyermeket és kisebbik testvérét az apartmanjukban hagyták aludni, amíg ők elmentek vacsorázni a barátaikkal. A német vádhatóság a meggyilkolásával 2020-ban gyanúsította meg Christian Brücknert, aki 1995 és 2007 között szintén ott lakott – és ahol <a href="https://dex.hu/x.php?id=index_kulfold_cikklink&url=https%3A%2F%2Findex.hu%2Fkulfold%2F2023%2F05%2F26%2Fmadeleine-mccann-nyomozas-christian-bruckner%2F" […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/kulfold/2024/05/12/madeleine-mccann-eltunt-meggyilkolt-kislany-nyomozo-praia-da-luz/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Keleten vagy nyugaton vannak Magyarország szövetségesei?

A héten tartott közös konferenciát a Political Capital magyar és a GLOBSEC nemzetközi politikai think-tank …