2021. május 12., szerdaMa Pongrác napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 357,00 Ft | USD: 294,00 Ft | CHF: 325,00 Ft
2021.05.12. Pongrác Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 357,00 Ft | USD: 294,00 Ft | CHF: 325,00 Ft
Kezdőlap / Külföld / Meglepetésbulinak indult, könnygáz és rendőrkutyák lett a vége

Hirdetés

Meglepetésbulinak indult, könnygáz és rendőrkutyák lett a vége

La Boum 2 (a meglepetésbuli 2) néven szerveztek egy óriási eseményt a Brüsszel déli részén fekvő, 130 hektáros Bois de la Cambre közparkba a Facebookon. A május elsejére szervezett „meglepibuli” közösségi oldalán nyolcezren jelezték vissza részvételüket, és csaknem húszezren érdeklődtek iránta. 

A Szabad Európa összegzése szerint a belga hatóságoknak több se kellett, jelezték a Facebooknak, hogy távolítsa el az eseményt, mivel az bőven kimeríti a járványügyi szabályok megsértésére való felhívást. Az esemény szervezői mindazonáltal a gyülekezési jogukra hivatkozva kívánták megvalósítani a többezres bulit, hogy hosszú hónapok után végre együtt szórakozhassanak az emberek. 

A rendőrség előre jelezte, hogy el fognak járni a résztvevőkkel szemben, mivel az esemény nem kapott hatósági engedélyt. Erre mégis, nagyjából 2 ezer ember hányt fittyet, és jelent meg a parkban. 

Hirdetés

[…]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/kulfold/2021/05/02/meglepi-bulit-szamolt-fel-a-belga-rendorseg/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Sokkoló felvételek az izraeli rakétatámadásokról

Sokkoló felvételek az izraeli rakétatámadásokról

A Gázai övezetet uraló iszlamista Hamász terrorszervezet kedd este valóságos rakétaesőt zúdított több hullámban Tel-Avivra és Izrael …