2023. május 31., szerdaMa Angéla napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 370,00 Ft | USD: 346,00 Ft | CHF: 382,00 Ft
2023.05.31. Angéla Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 370,00 Ft | USD: 346,00 Ft | CHF: 382,00 Ft
Kezdőlap / Külföld / Meghan Markle pert nyert a féltestvére ellen

Hirdetés

Meghan Markle pert nyert a féltestvére ellen

Meghan Markle testvére 75 ezer dollár (több mint 26 millió forint) kártérítést követelt Harry herceg feleségétől, miután az Oprah Winfrey-nek adott interjújában a hercegné azt állította, egyedüli gyermekként nőtt fel. Egy floridai bíró azonban elutasította az ügyet, mondván, hogy Meghan véleményt nyilvánított – és a véleményeket nem lehet bizonyítani hamis állításként.

Ahogyan azt egy értelmes hallgató felfogná, az alperes csupán véleményt nyilvánít a gyermekkoráról és a féltestvéreivel való kapcsolatáról. Így a bíróság megállapítja, hogy az alperes kijelentése objektíven nem ellenőrizhető vagy empirikusan nem bizonyítható. (…) A felperes nem tudja hitelt érdemlően megcáfolni az alperes véleményét a saját gyermekkoráról

– fogalmazott a kerületi bíró az indoklásában.

Samantha Markle – aki Meghan féltestvére apja, Thomas Markle első házasságából – tavaly márciusban indította a polgári pert – közölte a BBC.

Hirdetés

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/kulfold/2023/04/01/meghan-markle-per-testver-feltestver-birosag-ragalmazas/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

A volt szlovák külügyminiszter úgy érezte magát a Fidesz gyűlésén, mintha a náci párt kongresszusán lett volna

„Amikor a Fidesz közgyűlésén legutóbb vendégként részt vettem, akkor szörnyű beszédeket hallottam. Úgy éreztem magam, …