2020. szeptember 22., keddMa Móric napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 362,00 Ft | USD: 307,00 Ft | CHF: 336,00 Ft
2020.09.22. Móric Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 362,00 Ft | USD: 307,00 Ft | CHF: 336,00 Ft
Kezdőlap / Külföld / Meghalt a belarusz tüntetések idején eltűnt férfi

Meghalt a belarusz tüntetések idején eltűnt férfi

A 28 éves Mikita Kryutsounak augusztus 12-én veszett nyoma, miután elindult az egyik belarusz tüntetésre Minszkben. A felesége tegnap jelentette be, hogy megtalálták a férfi holttestét egy erdős területen.

A férfit a család és önkéntesek is napokig keresték. Azt hivatalosan egyik forrás sem erősítette meg, hogy a férfi ténylegesen részt vett a tüntetéseken. A rendőrség közlése szerint a holttestén nem voltak erőszakra utaló nyomok láthatók. 

Nem tudom, hogy részt vett-e a tüntetésen vagy sem, és azt sem tudom, hogy letartóztatták-e. Augusztus 12-én egyszer csak már nem lehetett őt elérni, eltűnt. Ma pedig telefonon értesítettek, hogy megtalálták felakasztva. 

nyilatkozta a feleség, Alena Kryutsova. 

Eközben a belarusz ellenzék Litvániába távozott vezetője, Szvjatlana Cihanouszkaja, jelentősen módosítva korábbi harcos hozzáállásán, legutóbb már úgy nyilatkozott, hogy hajlandó visszatérni Fehéroroszországba, ha a […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/kulfold/2020/08/23/meghalt_a_belorusz_tuntetesek_idejen_eltunt_ferfi/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Lehet, hogy érdekel...

Még öt borítékot adott fel a nő, aki mérgező levelet küldött Donald Trumpnak

Még öt borítékot adott fel a nő, aki mérgező levelet küldött Donald Trumpnak

Hétfőn a montreali rendőrség házkutatást tartott egy lakásban annak a nyomozásnak a részeként, amelyben egy …