2024. február 29., csütörtökMa  napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 391,00 Ft | USD: 362,00 Ft | CHF: 411,00 Ft
2024.02.29.  Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 391,00 Ft | USD: 362,00 Ft | CHF: 411,00 Ft
Kezdőlap / Külföld / Megfenyegette zsidó osztálytársait egy cornelli diák

Hirdetés

Megfenyegette zsidó osztálytársait egy cornelli diák

A 21 éves Patrick Dai harmadik éve jár a jó hírű Cornell Egyetemre, most azonban megbotránkoztató bejegyzéseivel az iskola hírnevét is csorbította. A fiatal a Greekrank nevű weboldalra hamas felhasználónévvel töltött fel fenyegető bejegyzéseket, melyekben az írta,

lelövi zsidó hallgatótársait. 

Hirdetés

Dai többek között azt is tervezte, hogy megtámad egy egyetemi épületet, amely a Cornell Zsidó Központ mellett található – írja a BBC. Az FBI megvádolta, hogy halálos fenyegetéseket osztott meg az interneten, ami akár 5 év szabadságvesztést is vonhat maga után.

Soha nem gondoltam volna, hogy ilyesmi történhet az egyetemünk campusán

– fogalmazott Molly Goldstein, a Cornell Center for Jewish Living társelnöke. Hozzátette, a Cornell zsidó közösségével szembeni fenyegetések az országszerte növekvő antiszemita incidensekről szóló jelentések közepette érkeznek.

.@Cornell student Patrick Dai was arrested and charged for making online threats to k*ll, r*pe, and slit the throats of Jewish students.

Accord to his Linkedin, He worked as a “safety officer” at Cornell.

You can’t make this up. pic.twitter.com/qD5jRY5teN

— Libs of TikTok (@libsoftiktok) November 1, 2023

Hétfőn a Biden-adminisztráció bejelentette, hogy intenzívebben kommunikál a helyi, állami és szövetségi hatóságokkal az antiszemitizmus és általában a gyűlöletbeszéd elleni fokozottabb fellépés érdekében.

Az <a href="//index.hu/kulfold/2023/11/01/izrael-hamasz-haboru-terror-palesztina-gazai-ovezet-invazio-tamadas-percrol-percre/" […]A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/kulfold/2023/11/01/cornell-egyetem-halalos-fenyegetes-fbi-terror-izraelben/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

200 gyerek meghalt, börtönbe kerül a köhögés elleni szirupot gyártó cég vezetője

Két év börtönbüntetést kaptak, és 1 milliárd indonéz rúpia (63 056 dollár; 51 786 font) …