2022. július 6., szerdaMa Csaba napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 404,00 Ft | USD: 392,00 Ft | CHF: 407,00 Ft
2022.07.06. Csaba Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 404,00 Ft | USD: 392,00 Ft | CHF: 407,00 Ft
Kezdőlap / Külföld / Megdöbbentő német vélemények Putyinról

Hirdetés

Megdöbbentő német vélemények Putyinról

A Die Welt német lap olvasói kommentálták Vlagyimir Putyinnak a szentpétervári gazdasági fórumon tett kijelentését. Az elnök egyebek mellett megjegyezte, hogy az “Oroszország elleni gazdasági villámháborúnak” kezdettől fogva esélye sincs a sikerre, a szankciók nyomása pedig inkább a nyugati országokat sújtotta.

Sok kommentelő egyetértett abban, hogy az orosz gazdaság lerombolására tett kísérletek az Európai Unióra és az Egyesült Államokra is visszaütöttek.

“A szankciók nyersek. Ha Oroszország most évtizedekre meg tudja tartani az üzemanyag-tartalékait, akkor 30 év múlva pontosan ezekért fogunk könyörögni, hiszen más országokban már kifosztottuk a földet. És csak ezután fizetik ki ezeknek a szankcióknak az árát. Ma még vannak fillérek…” – vélekedik Tor S.

“Teljesen igaz. Először is megbüntettük magunkat. Az energiahiány és ennek következtében a költségek emelkedése miatt nő az infláció. A magánháztartások egyre szegényebbek, a gazdaság pedig egyre mélyebbre süllyed a szakadékba” – összegzett Daniel W.

Hirdetés

Vlagyimir Putyin részvételével tartották pénteken a 25. Szentpétervári Nemzetközi Gazdasági Fórumot. Az elnök beszédének fő témája a nyugati szankciók hatására kialakult gazdasági helyzet volt.

Forrás:
https://www.origo.hu/nagyvilag/20220618-a-nemetek-nagyra-ertekeltek-vlagyimir-putyin-szavait-a-szankciok-sikertelensegerol.html

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Újabb részletek derültek ki, hetekig tervezte a merényletet a chicagói lövöldöző

Újabb részletek derültek ki, hetekig tervezte a merényletet a chicagói lövöldöző

A tájékoztatás szerint a gyilkos több mint 70 lövedéket lőtt ki a tömegre egy épület …