2022. július 6., szerdaMa Csaba napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 404,00 Ft | USD: 392,00 Ft | CHF: 407,00 Ft
2022.07.06. Csaba Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 404,00 Ft | USD: 392,00 Ft | CHF: 407,00 Ft
Kezdőlap / Külföld / Megdöbbentő migránstámadás egy olasz strandon – videó

Hirdetés

Megdöbbentő migránstámadás egy olasz strandon – videó

Nem telt békében az olasz nemzeti ünnep a Garda-tó partján található Peschiera nevű kisvárosban, ahol mintegy 2500 migráns randalírozott. Turistákra és fürdőzőkre támadtak, kirakatokat törtek be és autókat rongáltak meg. A rendőrség szerint több késelés is történt a rendbontás során, és többtucatnyi nő jelezte, hogy az afrikai bevándorlók szexuálisan zaklatták őket.

Ahelyett, hogy beilleszkednének a társadalomba és osztoznának az európai értékekben, a migránscsoportok generációról generációra egyre inkább szembeszállnak az európai lakosokkal, erre már Houari Boumedienne egykori algériai elnök is figyelmeztette az ENSZ közgyűlését 1974-ben.

Azt mondta,egy nap emberek milliói fogják elhagyni a déli féltekét, hogy belépjenek az északi féltekére. Természetesen nem barátokként, mert azért jönnek, hogy meghódítsák. És úgy fogják meghódítani, hogy gyermekeikkel benépesítik az északi féltekét.

Forrás:
https://www.origo.hu/nagyvilag/20220620-afrikai-migransok-randaliroztak-olaszorszagban.html

Hirdetés

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Újabb részletek derültek ki, hetekig tervezte a merényletet a chicagói lövöldöző

Újabb részletek derültek ki, hetekig tervezte a merényletet a chicagói lövöldöző

A tájékoztatás szerint a gyilkos több mint 70 lövedéket lőtt ki a tömegre egy épület …