2024. július 15., hétfőMa Henrik napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 392,00 Ft | USD: 360,00 Ft | CHF: 402,00 Ft
2024.07.15. Henrik Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 392,00 Ft | USD: 360,00 Ft | CHF: 402,00 Ft
Kezdőlap / Külföld / Megbírságoltak egy autógyártót, mert olasznak mondta a teljesen kínai autóját

Hirdetés

Megbírságoltak egy autógyártót, mert olasznak mondta a teljesen kínai autóját

Az olasz hatóságok 6,4 millió eurós (2,5 milliárd forint) bírságot szabtak ki egy olasz autógyártóra, mert szerintük a cég a kínai gyártmányú járművet olaszként hirdette – írja a BBC.

A dél-olaszországi székhelyű DR Automobiles alacsony költségű járműveket gyárt kínai Chery, BAIC és JAC autógyártók által készített alkatrészek felhasználásával.

A cég azt mondta, hogy fellebbez a bírság ellen, mivel soha nem állította, hogy járműveit teljesen Olaszországban gyártották. 

Hirdetés

Nem ez az első eset az olaszoknál

A múlt hónapban több tucat marokkói gyártmányú Fiat Topolinót foglaltak le az olaszországi Livorno kikötőjében, mert olasz zászlójelzéssel voltak ellátva. A Fiat anyavállalata, a Stellantis közölte, hogy betartotta az előírásokat, de azóta eltávolította a zászlókat a járművekről.

Áprilisban az Alfa Romeo – […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/kulfold/2024/06/21/birsag-buntetes-auto-gyar-olaszorszag-kina/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

A helyszínrajz alapján hatalmasat hibázott Donald Trump biztonsági szolgálata

Magyar idő szerint vasárnap hajnalban merényletet követtek el Donald Trump volt amerikai elnök, jelenlegi republikánus …