2021. június 19., szombatMa Gyárfás napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 355,00 Ft | USD: 298,00 Ft | CHF: 324,00 Ft
2021.06.19. Gyárfás Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 355,00 Ft | USD: 298,00 Ft | CHF: 324,00 Ft
Kezdőlap / Külföld / Még mindig nem kapták el a Covid-Rambót

Hirdetés

Még mindig nem kapták el a Covid-Rambót

Több embert is rendőségi védelem alá helyeztek Belgiumban, miután a hatóságok szerint mások is életveszélyeben lehetnek Marc Van Ranst virológushoz hasonlóan, akit egy szökésben lévő, szélsőjobboldali elveket valló katona, Jürgen Conings halálosan megfenyegetett.

A különleges katonai kiképzést kapott férfi május 17. óta menekül a belga hatóságok elől. Conings aznap több fegyvert tulajdonított el egy laktanya fegyverraktárából, előzőleg pedig megfenyegette az ország legismertebb virológusát, a belga járványvédekezést vezető Marc van Ranstot.

Beszámolók szerint a katona hátrahagyott levelei és üzenetei alapján a hatóságok arra a következtetésre jutottak, hogy a virológus mellett többek, mintegy tucatnyian, köztük jogászok és ügyvédek is a szökevény célpontjai lehetnek, akik számára szintén különleges rendőri védelmet kell biztosítani.

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Hirdetés

Forrás:
https://index.hu/kulfold/2021/06/01/meg-mindig-nem-kaptak-el-a-belga-covid-rambot-tobb-embert-katonak-vedenek-tole/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Halálos mérget árul vakcinaként a maffia

Halálos mérget árul vakcinaként a maffia

A bűnszervezetek által biztosított uzsorakölcsönök, akárcsak egy polip csápjai, valósággal fojtogatják az olasz gazdaságot, aki …