2021. január 27., szerdaMa Angelika napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 359,00 Ft | USD: 296,00 Ft | CHF: 334,00 Ft
2021.01.27. Angelika Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 359,00 Ft | USD: 296,00 Ft | CHF: 334,00 Ft
Kezdőlap / Külföld / Még elnök, de már itt a Trump-nosztalgia

Hirdetés

Még elnök, de már itt a Trump-nosztalgia

A Gallup évtizedek óta minden évben elvégzi kutatását, melyben arra keresi a választ, hogy ki volt az év leginkább csodált embere Amerikában. Az idei poll igencsak meglepő eredményt hozott.

A férfiaknál a leköszönő elnök, vagyis Donald Trump futott be első helyen. Ez több okból is meglepő: egyrészt, ha ekkora csodálatnak örvend, vajon miért nem nyert a választásokon, másrészt pedig négy éven át tartó elnöksége alatt egyszer sem sikerült első helyen végeznie a Gallup felmérésében. Trump elnökségének eddigi éveiben, sőt az elmúlt 12 évben rendre elődje, Barack Obama volt a legjobban csodált férfi Amerikában. Tőle vette át idén az első helyet Trump, míg Obama idén a második helyen végzett.

A hölgyeknél Obama felesége, Michelle végzett az élen, immáron három éve sorozatban van ez így, míg a leköszönő First Lady, Melania Trump a harmadik helyet szerezte meg. Ez akár arra is utalhat, hogy a szavazók pártállástól függetlenül fejtették ki véleményüket, mivel a férfiak esetében republikánus, míg a hölgyeknél demokrata lelkületű egyén végzett az élen. A női mezőny második helyén a soron következő alelnök, Kamala Harris végzett, míg Joe Biden pedig harmadik lett az urak között, kevéssel megelőzve dr. Anthony Faucit, a koronavírus elleni küzdelem vezéralakját, az amerikai Nemzeti Fertőző Betegségek Intézetének igazgatóját.

[…]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Hirdetés

Forrás:
https://index.hu/kulfold/2020/12/31/gallup_kozvelemenykutatas_indul_a_trump_nosztalgia/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Oltásért mentek, de vakcina nélkül maradtak

Oltásért mentek, de vakcina nélkül maradtak

Szerdán  50 idős ember feleslegesen ment be az oltóközpontokba Bécsben, ugyanis annak ellenére, hogy elő …