2021. december 5., vasárnapMa Vilma napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 363,00 Ft | USD: 321,00 Ft | CHF: 349,00 Ft
2021.12.05. Vilma Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 363,00 Ft | USD: 321,00 Ft | CHF: 349,00 Ft
Kezdőlap / Külföld / Mától nyit Amerika, húsz hónap után feloldják a beutazási korlátozásokat

Hirdetés

Mától nyit Amerika, húsz hónap után feloldják a beutazási korlátozásokat

Amerikai állampolgárok eddig is hazautazhattak, a tiltás a külföldiekre vonatkozott. November 8-tól viszont mindenkit beengednek, aki legalább két oltást kapott, vagy az utazás előtti 3 napban készült negatív koronavírustesztet mutat fel, és megadja elérhetőségét az Államokban, ha esetleg szükség lenne kontaktkutatásra. Már nem kell kéthetes karanténba vonulni sem. A tiltás nagyon sok családot vágott el egymástól hosszú időre, és alaposan visszavetette a turizmusból származó bevételeket.

Alison Henry, egy 63 éves brit édesanya is végre repülőre ülhet, hogy New Yorkban találkozhasson fiával, akit nem látott már 20 hónapja.

Nagyon nehéz volt, és már nagyon szeretném megölelni a fiamat

– tette hozzá.

Hirdetés

A légitársaságok is megugró utasforgalomra számítanak.

Remek, remek, végre már!

– lelkendezett egy párizsi székhelyű utazási iroda, a Jetset Voyages vezetője, állítván, hogy hihetetlenül beindultak a repülőjegy-foglalások. 

A tiltásokat eredetileg kínaiak ellen hozták még 2020 legelején, amikor Vuhanban kitört a járvány. Nem sokkal később azonban kiterjesztették a beutazási szigorításokat az Egyesült Királyságból, az Európai Unió tagállamaiból, Brazíliából, […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/kulfold/2021/11/08/utazas-usa-korlatozas-feloldas/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Tévedésből lelőtték a munkásokat, gyújtogatnak a falusiak

Szandip M. Tamgadzse, a nágaföldi rendőrség munkatársa elmondta: hat munkást öltek meg, miközben hazafelé tartottak …