2022. augusztus 13., szombatMa Ipoly napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 393,00 Ft | USD: 381,00 Ft | CHF: 405,00 Ft
2022.08.13. Ipoly Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 393,00 Ft | USD: 381,00 Ft | CHF: 405,00 Ft
Kezdőlap / Külföld / Másfél milliárd forintot kell fizetnie az iskolai mészárlás tagadásáért a konteópápának

Hirdetés

Másfél milliárd forintot kell fizetnie az iskolai mészárlás tagadásáért a konteópápának

Jones éveken át hangoztatta, hogy a connecticuti iskolában elkövetett tömeggyilkosság − amelyben egy 20 éves fiú 20 diákkal és hat tanárral végzett − valójában nem történt meg, csak azért találták ki, hogy támogatókat szerezzenek a fegyvertartás szigorításáért lobbizó csoportnak − közölte az MTI.

Neil Heslin és Scarlett Lewis, akiknek hatéves fia, Jesse egyike volt annak a 20 gyermeknek és hat felnőttnek, akiket 2012. december 14-én a connecticuti Newtownban található Sandy Hook általános iskolában történt lövöldözés során megöltek, 2018-ban beperelte Jonest és médiavállalatát, a Free Speech Systemset. A házaspár eredetileg legalább 150 millió dollár kártérítést követelt. Az esküdtek először arról szavaztak, hogy ebből mennyit kell Jonesnak fizetnie, és több mint 4 millió dollárra jutottak. Most újra tanácskozni fognak, hogy eldöntsék, kap-e Heslin és Lewis további büntető kártérítést, és ha igen, az mennyi lesz − írta meg a CBS News. 

Az áldozatok családtagjai a bíróságon elmondták, hogy Jones állításait követően több halálos fenyegetést is kaptak. Jones védői azzal érveltek, hogy nem bizonyítható az összefüggés ügyfelük szavai és a családtagokat ért fenyegetések között.

A mostani pert újabb követi, amelyben a bíróság újabb kártérítésre kötelezheti az összeesküvés-elméleteiről ismert műsorvezetőt, aki korábban a többi között azt is állította, hogy az Egyesült Államok kormánya áll a 2001. szeptember 11-i terrortámadások mögött.

Hirdetés

[…]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/kulfold/2022/08/05/alex-jones-sandy-hook-itelet/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Tragédia a zenei fesztiválon, halálos áldozatot is követelt a szörnyű vihar

A Valenciától délre, Cullera városában rendezett Medusa elektronikus zenei fesztivált szombat hajnalban heves vihar érte. …