2020. szeptember 27., vasárnapMa Adalbert napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 362,00 Ft | USD: 311,00 Ft | CHF: 335,00 Ft
2020.09.27. Adalbert Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 362,00 Ft | USD: 311,00 Ft | CHF: 335,00 Ft
Kezdőlap / Külföld / Már több mint hatmillió koronavírus-fertőzött van az Egyesült Államokban

Már több mint hatmillió koronavírus-fertőzött van az Egyesült Államokban

Átlépte a hatmilliót a koronavírus-fertőzöttek száma vasárnap az Egyesült Államokban – közölte a Reuters a baltimore-i Johns Hopkins Egyetem által közölt adatokra hivatkozva.

A brit hírügynökség – írja az MTI – arról számolt be, hogy ugyan országosan csökkent az új esetek, a halálos áldozatok, illetve a kórházba szállítások száma, az Egyesült Államok középnyugati térségének több államában, Dél- és Észak-Dakotában, Iowában, Minnesotában nemrég rekordot ért el az egy nap alatt diagnosztizált új fertőzöttek száma, míg Idahóban és Montanában a kórházban ápolt koronavírusos betegek száma döntött csúcsot.

Az iskolák újranyitása ellen tiltakoznak résztvevők a tanárok, diákok és szülők által szervezett tüntetésen New Yorkban 2020. augusztus 3-án. A szervezők szerint az iskolák nincsenek felkészülve a diákok fogadására a koronavírus-járvány idején.

Az iskolák újranyitása ellen tiltakoznak résztvevők a tanárok, diákok és szülők által szervezett tüntetésen New Yorkban 2020. augusztus 3-án. A szervezők szerint az iskolák nincsenek felkészülve a diákok […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/kulfold/2020/08/31/usa_koronavirus_jarvany_fertozes_esetszam/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Lehet, hogy érdekel...

Nők százai tüntetnek Minszkben, a rendőrök elvitték az utcai zenészeket is

Nők százai tüntetnek Minszkben, a rendőrök elvitték az utcai zenészeket is

Több száz nő kezdte meg szombaton Minszkben a megígért hétvégi kormányellenes tüntetéssorozatot. A rendőrség többeket …