2021. május 15., szombatMa Zsófia napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 356,00 Ft | USD: 293,00 Ft | CHF: 325,00 Ft
2021.05.15. Zsófia Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 356,00 Ft | USD: 293,00 Ft | CHF: 325,00 Ft
Kezdőlap / Külföld / Már temetik az izraeli tömegkatasztrófa áldozatait

Hirdetés

Már temetik az izraeli tömegkatasztrófa áldozatait

Izraelben már temetik annak a tömegkatasztrófának az áldozatait, amelyben – a legfrissebb adatok szerint – 45 ember életét vesztette. Az incidens péntek hajnalban, a lág báómer nevű vallási fesztiválon történt, ahol tömegpánik tört ki és számos résztvevőt agyontapostak vagy megfulladt. 

A temetések már Izrael több városában is zajlanak, egyelőre azokat a holttesteket helyezik végső nyugalomra, amelyeket már sikerült azonosítani. Vasárnapra az országban gyásznapot hirdettek. 

Az elhunytakon kívül még körülbelül 150 ember szenvedett súlyos sérüléseket. A rendezvényen többségében férfiak és fiúk vettek részt, az áldozatok közt külföldi állampolgárok is vannak. 

Benjamin Netanjahu miniszterelnök pénteken a tragédia helyszínére utazott és bejelentette, […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Hirdetés

Forrás:
https://index.hu/kulfold/2021/04/30/mar-eltemetik-az-izraeli-tomegkatasztrofa-aldozatait/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Oroszországnak már nem barátja az Egyesült Államok és Csehország

Oroszországnak már nem barátja az Egyesült Államok és Csehország

Az Egyesült Államok és Csehország felkerült az orosz kormány által elfogadott, barátságtalan államokat felsoroló listára – …