2020. szeptember 30., szerdaMa Jeromos napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 364,00 Ft | USD: 311,00 Ft | CHF: 337,00 Ft
2020.09.30. Jeromos Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 364,00 Ft | USD: 311,00 Ft | CHF: 337,00 Ft
Kezdőlap / Külföld / Már négy amerikai áldozata van a Laura hurrikánnak

Már négy amerikai áldozata van a Laura hurrikánnak

240 kilométeres óránkénti sebességgel is pusztított Louisiana és Texas keleti részéhez érkezve a Laura hurrikán, amelynek a kontintensen már négy áldozata van – írta a CNN. A vihar előtte a karibi térségben tombolt, ahol az ítéletidő miatt 24 ember vesztette életét. Az egyik áldozat egy 14 éves kislány, akire egy fa zuhant – írta az MTI.

A 4-es erejű hurrikán csütörtökön 2-es erősségűre szelídűlt, és „bár kisebb volt a pusztítás, mint amilyet legrosszabb eshetőségként jósoltak, így is súlyos károkat okoz a vihar” – mondta John Bel Edwards, Louisiana kormányzója.

A louisianai Charles-tónál kigyulladt egy nagy vegyi üzem is. a tűz pontos oka ismeretlen,

Még több végzetes eseményre számítunk” – idézte az MTI Christina Stephens, a louisianai kormányzó, John Bel Edwards kormányzó szóvivőjének twitteres bejegyzését.

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/kulfold/2020/08/27/mar_negy_aldozata_van_a_laura_hurrikannak/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Lehet, hogy érdekel...

Közel harminc embert vettek őrizetbe az al-Kaida és az Iszlám Állam támogatásáért

Őrizetbe vettek 29 embert kedden Franciaországban egy terrorfinanszírozási rendszer miatt folyó nyomozás keretében. A feltételezések …