2021. szeptember 24., péntekMa Gellért napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 356,00 Ft | USD: 303,00 Ft | CHF: 328,00 Ft
2021.09.24. Gellért Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 356,00 Ft | USD: 303,00 Ft | CHF: 328,00 Ft
Kezdőlap / Külföld / Már megy a szlovák Covid-lottó, csak sokan lemaradnak róla

Hirdetés

Már megy a szlovák Covid-lottó, csak sokan lemaradnak róla

Pavel Capek, az Egészségügyi Információk Nemzeti Központjának (NCZI) vezérigazgatója szerint türelmesnek kell lenniük azoknak, akik még nem kaptak visszaigazolást az oltási lottóra való jelentkezésről – írja az Új Szó. Egyre több probléma, gond merül fel ugyanis a szlovák Covid-lottóval kapcsolatban.

Az Index korábban beszámolt róla, hogy a különleges nyereményjátékkal igyekeznek felpörgetni az oltakozási kedvet a szlovák állampolgároknál. A számok alapján ez sikerült is, mert nagyon sokan jelentkeztek, és csak azok tehetik ezt meg, akik be vannak oltva. Azonban az első főnyeremény kisorsolásánál óriási baki történt, amikor egy nő azért maradt le a 100 ezer eurós díjról, mert gyenge volt az internetes jelerőssége, és nem tudta a megfelelő kódot elküldeni. Az ügyből országos botrány kerekedett.

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/kulfold/2021/08/20/szlovakia-covid-lotto-regisztracio-nyeremenyjatek-koronavirus-oltas-vakcina/

Hirdetés

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

A tömeges kitoloncolások miatt lemondott az Egyesült Államok haiti különleges megbízottja

A tömeges kitoloncolások miatt lemondott az Egyesült Államok haiti különleges megbízottja

Lemondott az Egyesült Államok haiti különmegbízottja, éles hangvételű felmondólevelében bírálva a washingtoni vezetést, amiért haiti …