2021. január 15., péntekMa Lóránt napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 359,00 Ft | USD: 295,00 Ft | CHF: 333,00 Ft
2021.01.15. Lóránt Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 359,00 Ft | USD: 295,00 Ft | CHF: 333,00 Ft
Kezdőlap / Külföld / Már majdnem minden Angliában rekedt magyar kamion útban van Dover felé

Hirdetés

Már majdnem minden Angliában rekedt magyar kamion útban van Dover felé

Kumin Ferenc londoni magyar nagykövet közösségi oldalán azt írta: arról értesítették őket a brit hatóságok, hogy a manstoni repteret kiürítették. Ezután beszéltek olyan kamionosokkal, akik a hét elején ott rekedtek, és akiknek a telefonszámát a fuvarozó vállalatok időközben a nagykövetségnek megküldték. 

Valamennyien Franciaországban vették fel a telefont, és visszaigazolták, hogy már az éjszaka folyamán eljöttek az eddigi ideiglenes parkolóból.

Hirdetés

Viszont az M20-as autópálya lezárt szakasza mentén még sokan vártak ma délelőtt is az átkelésre. Rendőri felvezetéssel a nagykövet bejutott erre a területre, és itt voltak is még magyarok, de szerencsére már nem túl sokan.

A legtöbben már negatív teszttel rendelkeztek, készen arra, hogy átkeljenek. Amikor ott jártak, éppen katonák végezték a tesztelést, tehát ez sem lassította már a kamionok indulását.

[…]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/kulfold/2020/12/26/dover_kamionstop_fuvarozo_magyar/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Kihallgatják Donald Trump fiát

Kihallgatják Donald Trump fiát

Donald Trump Jr-t, az amerikai elnök fiát is kihallgatja Washington D.C. ügyészsége – írja a …