2020. augusztus 4., keddMa Domonkos napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 344,00 Ft | USD: 292,00 Ft | CHF: 319,00 Ft
2020.08.04. Domonkos Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 344,00 Ft | USD: 292,00 Ft | CHF: 319,00 Ft
Kezdőlap / Külföld / Már kilenc kormánytag megfertőződött Bolíviában koronavírussal

Már kilenc kormánytag megfertőződött Bolíviában koronavírussal

A bolíviai kormány tagjai közül már kilencen elkapták a koronavírus-fertőzést. Az oktatási minisztérium szerdán arról tájékoztatott, hogy pozitív lett Víctor Hugo Cárdenas tárcavezető koronavírus-tesztje. A politikus egészségi állapota stabil, de karanténba vonult, és szándékai szerint folytatni kívánja a munkát.

Cárdenas előtt további nyolc kormánytag szervezetében mutatták ki az újfajta koronavírust, illetve elkapta a fertőzést az államfői teendőket ideiglenesen ellátó Jeanine Ánez is. Az ideiglenes államfő hétfőn közölte, hogy meggyógyult, és visszatért dolgozni.

Bolíviában március 10-én mutatták ki az első fertőzést, és azóta több mint 72 ezerre nőtt fertőzöttek száma, és több mint 2,7 ezren haltak bele a koronavírus okozta betegség szövődményeibe.

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/kulfold/2020/07/30/kinai_koronavirus_bolivia_kormany/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Lehet, hogy érdekel...

Földbe csapódott három hőlégballon, legalább húsz sérült van

Három városnéző hőlégballon csapódott a földbe hétfőn az Egyesült Államokban, Wyoming államban. Az egyik utas …