2022. május 19., csütörtökMa Ivó, Milán napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 386,00 Ft | USD: 367,00 Ft | CHF: 376,00 Ft
2022.05.19. Ivó, Milán Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 386,00 Ft | USD: 367,00 Ft | CHF: 376,00 Ft
Kezdőlap / Külföld / Már azt találgatják, ki helyettesítheti Putyint a műtétje alatt

Hirdetés

Már azt találgatják, ki helyettesítheti Putyint a műtétje alatt

Már jó ideje találgatások tárgya Vlagyimir Putyin orosz elnök egészségi állapota. Egyes hírek szerint a 69 éves politikus gyomorrákkal és Parkinson-kórral küzd, de keze is megállás nélkül remeg.

Egy Alekszandr Lukasenka belorusz elnökkel történt találkozójáról például olyan felvételek jelentek meg, amelyen úgy tűnik, mintha reszketne az orosz elnök jobb karja. Kezét ráadásul ökölbe szorítva tartja, így próbálván csillapítani a remegést.

General SVR nevű Telegram-csatorna egy Kreml-közeli bennfentes alapján arról számolt be, hogy Putyin állítólag már megnevezte helyettesét arra az esetre, amíg ő lábadozna egy esetleges műtét után.

Hirdetés

Korábbi KGB-tiszt venné át az orosz elnök helyét

Az orosz médium információi szerint Oroszország irányítását erre az időre Nyikolaj Patrusev egykori KGB–tiszt, az orosz Biztonsági Tanács titkára vehetné át, aki az ukrajnai háború orosz stratégiájának egyik megalkotója volt.

A portál egy másik bejegyzésben azt írta: Patrusev élvezi Putyin bizalmát. Az 1951-es születésű egykori hírszerző tiszt 1999-től 2008-ig volt az Orosz Szövetségi Biztonsági Szolgálat (FSZB) igazgatója, a Biztonsági Tanács titkári posztját 2008 óta tölti be. 

A The Sun cikkében emlékeztet arra, hogy a General SVR volt az a médium, amely először adott hírt Vlagyimir Putyin állítólagos daganatos betegségéről, Parkinson-kórjáról és romló

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/kulfold/2022/05/01/haboru-oroszorszag-vlagyimir-putyin-nyikolaj-patrusev-betegseg-helyettesites/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Bevetik az oroszok Zadirát, a pusztító lézerfegyvert

Bevetik az oroszok Zadirát, a pusztító lézerfegyvert

Oroszország szerdán közölte, hogy új generációs lézerfegyvereket használ Ukrajnában drónok és egyéb harci eszközök elpusztítására. Vlagyimir …