2020. szeptember 23., szerdaMa Tekla napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 362,00 Ft | USD: 308,00 Ft | CHF: 337,00 Ft
2020.09.23. Tekla Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 362,00 Ft | USD: 308,00 Ft | CHF: 337,00 Ft
Kezdőlap / Külföld / Már a harmadik amerikai cég tart a vakcina tesztelés harmadik fázisában

Már a harmadik amerikai cég tart a vakcina tesztelés harmadik fázisában

Az AstraZeneca nevezetű gyógyszergyártó cég a harmadik, amelyik az USA-ban már a koronavírus vakcina-tesztelés harmadik fázisában jár. A vakcinát az Oxfordi Egyetemmel együttműködve tesztelik az Egyesült Államok szövetségi kormányának támogatásával. A szert egyébként  az Oxfordi Egyetemen fejlesztették ki mielőtt eladták volna az AstraZeneca-nak továbbfejlesztésre és tesztelésre. 

Mint azt egy korábbi cikkünkben is írtuk : két rivális cég, a Moderna és a Pfizer is a harmadik fázisban jár a teszteléssel, az ő fejlesztésüket is az USA kormánya finanszírozza. Az AstraZeneca tesztelésében teszt alanyként 30 ezer különböző et nikai és földrajzi származású önkéntes felnőtt vesz részt. 

A Moderna és a Pfizer cégek még jelenleg is gyűjtik az önkénteseket, hogy elérjék a harmadik fázishoz szükséges minimum 30 ezer főt.

A cég kísérletei az USA-án […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/kulfold/2020/09/02/mar_a_harmadik_amerikai_ceg_tart_a_vakcina_teszteles_harmadik_fazisaban/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Lehet, hogy érdekel...

A spanyol kormány rendeletben szabályozza a távmunkát

Törvényerejű rendeletet fogadott el a távmunka szabályozására keddi ülésén a spanyol kormány. María Jesús Montero …