2022. december 7., szerdaMa Ambrus napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 414,00 Ft | USD: 394,00 Ft | CHF: 418,00 Ft
2022.12.07. Ambrus Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 414,00 Ft | USD: 394,00 Ft | CHF: 418,00 Ft
Kezdőlap / Külföld / Már 124 éves a világ legidősebb élő macskája

Hirdetés

Már 124 éves a világ legidősebb élő macskája

A Guinness Rekordok Könyve és a Cats Protection jótékonysági szervezet az 1995-ben született Flossie-t a világ legidősebb élő macskájává nyilvánította.

Flossie-t 26 évesen adták át önkénteseknek Kentben, miután gazdája nem tudta eltartani. Új otthont kapott a tapasztalt vezető macskagondozó Vicki Greennél, aki a délkelet-londoni Orpingtonban él és egyidős új kedvencével, aki néhány hét múlva lesz 27 éves. Annak ellenére, hogy Flossie süket és gyengén lát, szeretetteljes, játékos és kedves – írja a Sky News.

„Kezdettől fogva tudtam, hogy Flossie különleges macska, de azt nem gondoltam volna, hogy egy Guinness-rekorderrel fogom megosztani az otthonom” – mondta Vicki Green.

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Hirdetés

Forrás:
https://index.hu/kulfold/2022/11/24/egyesult-kiralysag-nagy-britannia-london-macska-guinness-rekord-vilag-legidosebb-macskaja/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

A szlovák külügyminiszter csak alkohollal bírta elviselni Szijjártó Péter és Robert Fico találkozóját

A szlovák külügyminiszter csak alkohollal bírta elviselni Szijjártó Péter és Robert Fico találkozóját

Mint arról korábban az Index is beszámolt, Robert Fico volt szlovák kormányfő és Szijjártó Péter …