2024. július 15., hétfőMa Henrik napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 392,00 Ft | USD: 360,00 Ft | CHF: 402,00 Ft
2024.07.15. Henrik Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 392,00 Ft | USD: 360,00 Ft | CHF: 402,00 Ft
Kezdőlap / Külföld / Magyar prostituáltak rabolták ki a legendás bécsi betörőkirályt

Hirdetés

Magyar prostituáltak rabolták ki a legendás bécsi betörőkirályt

Hosszú börtönbüntetésre ítéltek hétfőn két magyar prostituáltat és társukat a bécsi regionális bíróságon. A két nő nyolc és kilenc évet, míg férfitársuk 13 év börtönbüntetést kapott – közölte az ORF osztrák közszolgálati csatorna.

A trió 2023. szeptember végétől november végéig tevékenykedett. Tíz idősebb, egyedülálló férfival vették fel a kapcsolatot különböző randioldalakon keresztül, találkozókat beszéltek meg, majd miközben meglátogatták őket saját otthonukban, elkábították, majd kirabolták őket.

„Kétségtelen, hogy a cselekményeket a vádiratban foglaltak szerint követték el. A bűncselekményeket jóval előre megtervezték” – foglalta össze a bűncselekményeket a bíró.

Hirdetés

Hat esetben a két nő párban dolgozott, négy esetben viszont a 43 éves prostituált egyedül indult rabolni. Az ügyészség szerint a sértettek cselekvőképtelenné válása után az 53 éves férfi bement a lakásba, átkutatta a szobákat és magához vette az értékeket – köztük egy 60 kilós széfet.

Az ügyészség szerint a zsákmány összesen 70 ezer euró értékben tartalmazott készpénzt és ékszert. Két sértettel különösen súlyosan bántak el, 33 500, illetve 23 200 eurós kárt okoztak nekik.

A büntetés kiszabásakor a cselekmény alattomos elkövetési módja, a sértettek magas életkora, valamint a 28 éves vádlott és az 53 éves férfi korábban elkövetett bűncselekménye, illetve bebörtönzése súlyosbította a megítélésüket. Az ügyész és a védők is elfogadták a többszörösen súlyos rablás és bűnszövetség miatt kiszabott büntetéseket.

Még a bécsi betörőkirályt is kirabolták

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/kulfold/2024/06/26/ausztria-becs-magyar-prostitualtak-betores-lopas/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

A helyszínrajz alapján hatalmasat hibázott Donald Trump biztonsági szolgálata

Magyar idő szerint vasárnap hajnalban merényletet követtek el Donald Trump volt amerikai elnök, jelenlegi republikánus …