2021. június 22., keddMa Paulina napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 353,00 Ft | USD: 297,00 Ft | CHF: 323,00 Ft
2021.06.22. Paulina Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 353,00 Ft | USD: 297,00 Ft | CHF: 323,00 Ft
Kezdőlap / Külföld / Luxuslakások épültek a föld alatti parkolóból

Hirdetés

Luxuslakások épültek a föld alatti parkolóból

Erdély történelmi központjában, Kolozsváron semmi sem lehetetlen. Ezt bizonyítja a Szamosfalvi úti ingatlanfejlesztő esete, aki öt évvel ezelőtt épített két négyemeletes tömbházat 103 lakással. A luxuskategóriásként meghirdetett otthonokhoz 56 föld alatti parkoló készült. Az ingatlanfejlesztők azonban nemcsak Magyarországon, hanem Romániában is szeretik a sok pénzt, ezért a parkolóhelyeket lakásokká alakították át, a bejáratokat tujákkal takarták el, majd ezeket szépen eladogatták. Az ügyet feltáró kolozsvári foter.ro szerint ehhez semmilyen engedélyt nem kértek az önkormányzattól.

Nem csoda, hogy a környéken óriási gondot jelent a parkolás, hiszen a beköltözött tulajdonosok most nem tudnak hova állni: maradt a park, a járda meg az ehhez hasonló, igazából a gyalogosok számára kitalált helyek. 

[…]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/kulfold/2021/06/03/luxuslakasok-epultek-a-fold-alatti-parkolobol/

Hirdetés

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Beadták az első, Karikó Katalin által fejlesztett rák elleni vakcinát

Beadták az első, Karikó Katalin által fejlesztett rák elleni vakcinát

Megkapta az első beteg a Karikó Katalin által elindított első rák elleni kísérleti vakcinát. Karikó …