2021. március 5., péntekMa Adorján napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 364,00 Ft | USD: 302,00 Ft | CHF: 328,00 Ft
2021.03.05. Adorján Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 364,00 Ft | USD: 302,00 Ft | CHF: 328,00 Ft
Kezdőlap / Külföld / Lukasenka és Putyin egy napja Szocsiban

Hirdetés

Lukasenka és Putyin egy napja Szocsiban

Államfői látogatásra érkezett Aljakszandr Lukasenka belarusz elnök az oroszországi Szocsiba, hogy találkozzon Vlagyimir Putyin orosz elnökkel. 

Megbeszéléseiken Belarusz és Oroszország kereskedelmi és gazdasági kapcsolatainak elmélyítéséről, együttműködésük megerősítéséről, a két állam integrációjáról esett szó, de a newsru.com tudósítása szerint a korábbi tervek szerint egy újabb, 3 milliárd dolláros orosz hitelhez való hozzáférés is téma volt. Vagy lesz. Mindenesetre az orosz hírportál forrásokra hivatkozva azt írja, Minszk akár 3,5 milliárd dollárt is kaphat, az erről szóló döntés már korábban megszületett. 

000 93K33Q

Fotó: Alexey Druzhinin / AFP

Putyin megemlítette azt is, hogy Oroszország átadta a koronavírus elleni orosz vakcina gyártástechnológiáját a szomszédos országnak, így Belaruszban is megkezdődhet a védőoltás előállítása márciusban. 

Hirdetés

[…]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/kulfold/2021/02/23/igy-telt-ket-kollega-lukasenka-es-putyin-egy-napja-szocsiban/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Spanyolországban több mint ezer terroristáktól elkobzott lőfegyvert semmisítettek meg

Spanyolországban több mint ezer terroristáktól elkobzott lőfegyvert semmisítettek meg

Több mint ezer, terroristáktól elkobzott lőfegyvert semmisítettek meg csütörtökön Madridban. Úthenger ment végig az egyik …