2023. október 2., hétfőMa Petra napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 391,00 Ft | USD: 368,00 Ft | CHF: 405,00 Ft
2023.10.02. Petra Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 391,00 Ft | USD: 368,00 Ft | CHF: 405,00 Ft
Kezdőlap / Külföld / Lopni ment a boltba, közben két gyerekével együtt kigyulladt az autója

Lopni ment a boltba, közben két gyerekével együtt kigyulladt az autója

A rendőrség szerint a 24 éves Alicia Moore az Oviedo Mallban lévő Dillard’s áruház előtt parkolt le az autójával. Két gyermeket hagyott a járműben, akik „nem voltak képesek gondoskodni magukról”.

Ezután bement az áruházba egy férfival, akit még nem azonosítottak, és elkezdett lopni a rendőrségi jelentés szerint. Körülbelül egy órával később a kijárat felé tartott, ekkor az autója már lángokban állt – írja a New York Post.

A rendőrség szerint a nő eldobta az ellopott tárgyakat, és kirohant a bevásárlóközpontból.

A közeli vásárlók odafutottak az autóhoz, és segítettek kimenteni a benne lévő két gyermeket. Mindkettőjüket kórházba szállították. Az egyik gyermek elsőfokú égési sérüléseket szenvedett az arcán és a fülén.

Az Oviedo városa által megosztott videó, amelyet egy közeli Tesla rögzített, megmutatta, hogy a tűz gyorsan lángba borította a járművet, összetörve az utasablakot és az első szélvédőt.

<iframe scrolling="no" frameborder="0" allowfullscreen="" webkitallowfullscreen="" mozallowfullscreen="" allow="autoplay; fullscreen" […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/kulfold/2023/06/03/rendorseg-florida-tuz-auto-gyermek-lopas-anya/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Lehet, hogy érdekel...

Lezuhant egy repülőgép Szlovákiában

A Mentőszolgálati Műveleti Központ (OSZZS) operatív központja a segélyvonalon kapott tájékoztatást arról, hogy lezuhant egy …