2021. október 19., keddMa Nándor napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 359,00 Ft | USD: 308,00 Ft | CHF: 335,00 Ft
2021.10.19. Nándor Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 359,00 Ft | USD: 308,00 Ft | CHF: 335,00 Ft
Kezdőlap / Külföld / Letartóztatják Putyin komáját

Hirdetés

Letartóztatják Putyin komáját

Az ukrán nyomozó hatóság a főügyészséggel egyeztetve kezdeményezte Viktor Medvedcsuk ukrán ellenzéki politikus és üzletember letartóztatását − adta hírül az MTI. A hazaárulással és a terrorizmus támogatásával vádolt Viktor Medvedcsuknak, az Ellenzéki Platform − Az életért párt egyik vezetőjének és parlamenti képviselőjének délben a nyomozó hatóság átadta a letartóztatás kezdeményezéséről szóló indítványt.

Renat Kuzmin, az ellenzéki politikus képviselőtársa közösségi oldalán azt írta: a letartóztatástól csak egymilliárd hrivnyás (11,5 milliárd forint) óvadék befizetése esetében lehet eltekinteni − jelentette az Unian hírügynökség.

A képviselő bejegyzésében emlékeztetett, hogy az ellenzéki politikus jelenleg házi őrizetben van, amit nem sértett meg, a bíróságnak pedig nem áll jogában súlyosbítani a korábban meghozott óvintézkedést. 

Hirdetés

Az óvadék összege egymilliárd hrivnyában van megállapítva. Milliárd! Igazából miért csak milliárd, miért nem egy trillió, vagy egy […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/kulfold/2021/10/11/politikus-letartoztatas-viktor-medvedcsuk-ukrajna-putyin/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Kiderült, kik voltak az Albániában meghalt orosz turisták

A hatóságok megnevezték azt a négy orosz turistát, akik pár nappal ezelőtt vesztették életüket egy albán …