2024. május 25., szombatMa Orbán napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 385,00 Ft | USD: 356,00 Ft | CHF: 389,00 Ft
2024.05.25. Orbán Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 385,00 Ft | USD: 356,00 Ft | CHF: 389,00 Ft
Kezdőlap / Külföld / Lemondott a Paramount Global filmstúdió vezérigazgatója

Hirdetés

Lemondott a Paramount Global filmstúdió vezérigazgatója

A Paramount Global médiaipari vállalat hétfőn jelentette be, hogy Bob Bakish vezérigazgató lemond tisztségéről. A távozó Bakish helyére egy teljes vezérigazgatói irodát hoz létre, amelyet George Cheeks, a CBS vezérigazgatója; Chris McCarthy, a Showtime/MTV Entertainment Studios és a Paramount Media Networks vezérigazgatója; valamint Brian Robbins, a Paramount Pictures és a Nickelodeon vezérigazgatója alkot.

Bob Bakish 2017. június 15-én Párizsban, Franciaországban

Bob Bakish 2017. június 15-én Párizsban, Franciaországban

Fotó: Christophe Morin/IP3 / Getty Images Hungary

„Óriási bizalommal vagyok George, Chris és Brian iránt. Mindketten képesek egy új stratégiai terv kidolgozására és végrehajtására, valamint arra, hogy igazi partnerként dolgozzanak együtt” – idézi a Paramount közleménye Shari Redstone-t, az igazgatótanács elnökét, a cégalapító Sumner Redstone lányát.

Hirdetés

A Paramount Global leányvállalata, a CBS News arról írt, hogy Bakish távozása sorsdöntő pillanatban következett be a Paramount életében, mikor is a vállalat több potenciális partnerrel is vizsgálja a különböző együttműködések, sőt az egyesülés lehetőségét is. Az elmúlt hetekben a vállalat exkluzív tárgyalásokat folytatott például a Skydance Media médiavállalattal.

Shari Redstone, aki a szavazati jogok 77 százalékát birtokolja, 2 milliárd dollárért adná el szavazati joggal rendelkező részesedését a Skydance-nek, míg a Paramount többi részvényese az újonnan létrejövő vállalatból kapna részesedést.

Több mint két évtizedet töltött a filmstúdiónál

A leköszönő vezérigazgató e-mailben búcsúzott a Paramount Global […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/kulfold/2024/04/30/paramount-global-vezerigazgato-lemond-bob-bakish-vallalat-filmstudio/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Új ópiumtermelő nagyhatalom született, és a világ semmit sem tehet

Hatalomátvételüket követően a tálibok ismét betiltották a máktermesztést az addig a világpiac fő exportőrének számító …