2022. december 7., szerdaMa Ambrus napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 414,00 Ft | USD: 394,00 Ft | CHF: 418,00 Ft
2022.12.07. Ambrus Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 414,00 Ft | USD: 394,00 Ft | CHF: 418,00 Ft
Kezdőlap / Külföld / Leállhat az utasellátás a bécsi reptéren

Hirdetés

Leállhat az utasellátás a bécsi reptéren

Már hónapok óta folynak a tárgyalások a Vienna International Airport Security Serivces (VIAS) alkalmazottai és a cégvezetés között a fizetésemelésekről, ám mivel a megbeszélések mindeddig eredménytelennek bizonyultak, a szakszervezetek úgy döntöttek, hogy összehívják az üzemi értekezletet. Ugyan hivatalosan nincs szó sztrájkról, a gyakorlatban mégis problémát okoz a gyülekezés a reptér működésében, mivel a dolgozók munkaidőben tartják a többórás értekezést.

A munkaadó pedig ebben az esetben akkor sem tilthatja meg a részvételt, ha az az utasellátás akadozásához vagy teljes leállásához vezet. 

Hirdetés

Az Új Magyar Szó úgy tudja, a találkozót november 22-én reggel 9 órára hívták össze, és a becslések szerint délután két óráig tarthat. Mint írták, a tárgyalás annak ellenére okozhat leállást a reptér működésében, hogy a keddi nap a legkevésbé forgalmas napok egyike, és még a téli szezon sem kezdődött meg. 

[…]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/kulfold/2022/11/21/repuloter-becs-utasellatas-leallas-fizetesemeles-targyalas/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

A szlovák külügyminiszter csak alkohollal bírta elviselni Szijjártó Péter és Robert Fico találkozóját

A szlovák külügyminiszter csak alkohollal bírta elviselni Szijjártó Péter és Robert Fico találkozóját

Mint arról korábban az Index is beszámolt, Robert Fico volt szlovák kormányfő és Szijjártó Péter …