2021. március 5., péntekMa Adorján napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 364,00 Ft | USD: 302,00 Ft | CHF: 328,00 Ft
2021.03.05. Adorján Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 364,00 Ft | USD: 302,00 Ft | CHF: 328,00 Ft
Kezdőlap / Külföld / Kultúrharcot hirdet az orosz dezinformáció ellen Ukrajna

Hirdetés

Kultúrharcot hirdet az orosz dezinformáció ellen Ukrajna

A kijevi kormányzat szerint rontotta az ország imázsát, hogy  Donald Trump impeachment botrányába keveredett, miközben az oroszok is “információs háborút” hirdettek Ukrajna befeketítésére. Janukovics-rezsim bukása óta pedig élet-halál kérdése az országimázs és kulturális diplomácia rendbetétele. Ezért a kijevi külügyminisztérium célja, hogy Csernobil vagy éppen a Krím-félsziget annektálása helyett egy közelmúltban indított weboldallal az ország sokszínű kultúráját ismertesse meg az emberekkel.

Az említett weboldal egy „modern, dinamikus, szabad és sokféle” Ukrajna képét hirdeti – írja a Szabad Európa. A kormányzat politikamentes törekvését alátámasztja, hogy az oldal elsősorban tanulmányi utakat és látnivalókat, üzleti lehetőségeket mutat be a főként külföldi befektetők, turisták és diákok számára, miközben igyekszik saját függetlenségét is hangsúlyozni. Az alábbi videóban látható fiatalokat új, független generációként mutatják be. 

A weboldalt egy nagyobb kampány részeként a brit […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Hirdetés

Forrás:
https://index.hu/kulfold/2021/02/22/ukrajna-oroszorszag-dezinformacio/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Spanyolországban több mint ezer terroristáktól elkobzott lőfegyvert semmisítettek meg

Spanyolországban több mint ezer terroristáktól elkobzott lőfegyvert semmisítettek meg

Több mint ezer, terroristáktól elkobzott lőfegyvert semmisítettek meg csütörtökön Madridban. Úthenger ment végig az egyik …