2023. december 10., vasárnapMa Judit napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 382,00 Ft | USD: 355,00 Ft | CHF: 405,00 Ft
2023.12.10. Judit Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 382,00 Ft | USD: 355,00 Ft | CHF: 405,00 Ft
Kezdőlap / Külföld / Kövér László: A politikai elit, amelyik tőlünk nyugatabbra van, minőségileg minősíthetetlen

Hirdetés

Kövér László: A politikai elit, amelyik tőlünk nyugatabbra van, minőségileg minősíthetetlen

Kövér László úgy látja, az elmúlt 550 évünk a szuverenitásunk védelméről szólt, de továbbra is arról szól szerinte, így hasonló szövetségesekre van szükségünk. Kövér László elmondta, jelenleg önkéntesen vállalt szövetségi rendszeren belül vagyunk szuverének, ugyanakkor hozzátette:

az Európai Unió és újabban a NATO is kezd úgy viselkedni, mintha az EU és a NATO nem egy egyenrangú partneri gyülekezet, hanem mintha egy új birodalom lenne, amelyben a birodalmi központ időről időre megpróbálja szűkíteni a tagállamok mozgásterét, hogy előbb vagy utóbb tartományokká degradálja ezeket.

Sőt, a házelnök még ennél is tovább ment: az Európai Unió szerinte előrehaladott fázisában van, az európai tagállamok jelentős részének a politikai elitje ebben a hasznos idióták szerepét tölti be, tehát nem tudja, hogy mit cselekszik, ami sajnos ennél súlyosabb, hogy egy olyan elitnek a korrupt összetevője, része, amelyiknek tulajdonképpen ez az érdeke, ők majd a majdani birodalmi központnak lesznek az elitje – mutatott rá a Hír TV műsorában.

Magyarország azonban ragaszkodik szuverenitásához egy közösségen belül is.

Hirdetés

Kiemelte,

ma Európában kevés olyan ország van, amely a szuverenitása érdekében fel tud vagy fel mer szólalni. […] Mi elég nagyok vagyunk ahhoz, hogy úgy érezzük, mindent nem nyelünk le, viszont nem vagyunk elég nagyok ahhoz, hogy […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/kulfold/2023/10/24/kover-laszlo-brusszel-europai-unios-nyugat-politikai-elit/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

200 gyerek meghalt, börtönbe kerül a köhögés elleni szirupot gyártó cég vezetője

Két év börtönbüntetést kaptak, és 1 milliárd indonéz rúpia (63 056 dollár; 51 786 font) …