2020. július 15., szerdaMa Henrik napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 355,00 Ft | USD: 312,00 Ft | CHF: 332,00 Ft
2020.07.15. Henrik Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 355,00 Ft | USD: 312,00 Ft | CHF: 332,00 Ft
Kezdőlap / Külföld / Koronavírussal fertőzött hármas ikrek születtek Mexikóban

Koronavírussal fertőzött hármas ikrek születtek Mexikóban

Újszülött hármas ikreknél diagnosztizálták a koronavírus-fertőzést Mexikóban. Az orvosok azt feltételezik, hogy az anyaméhen belül fertőződtek meg, írja az MTI.

A hármas ikrek – két kisfiú és egy kislány – császármetszéssel jöttek a világra a múlt szerdán az északkelet-mexikói San Luis Potosí állam egyik kórházában. Monica Rangel egészségügyi titkár szerint mivel koraszülöttek voltak, elvégezték rajtuk a tesztet, és az pozitív lett.

Az ikrek közül az egyiknek vannak a koronavírus okozta Covid-19 légzőszervi betegség tünetei. A másik két gyerek tünetmentes, és nincsenek tünetei a szülőknek sem. Őket is tesztelték, de az eredményekre még várni kell.

Rangel szerint kizárt, hogy az ikrek a születésük után kapták el a vírust, tekintettel arra, hogy világra jöttük után egy órával végezték el rajtuk a tesztet. Feltehetően a méhlepényen keresztül jutott át a szervezetükbe a vírus, de ezt még meg kell erősíteni.

Mexikóban gyors ütemben terjed az újfajta koronavírus-fertőzés. Hétfőn a hatóságok 4599 új fertőzéses esetet jelentettek, és 759 halálesetet. Velük együtt 185 122 ember kapta el eddig a fertőzést, és 22 584-en haltak bele a vírus okozta betegségbe.

A budapesti Semmelweis Egyetem éppen kedden jelentette be, hogy kórházukban egy

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/kulfold/2020/06/23/ujszulott_harmasikrek_mexiko_koronavirus_fertozes/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Lehet, hogy érdekel...

Koronavírus: Oroszország 200 millió dózis vakcinát tervez gyártatni az év végéig

Vannak, akiknek már nincsenek kérdéseik, És vannak, akik az Indexet olvassák. Támogass te is! Oroszország …