2021. november 28., vasárnapMa Stefánia napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 367,00 Ft | USD: 326,00 Ft | CHF: 352,00 Ft
2021.11.28. Stefánia Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 367,00 Ft | USD: 326,00 Ft | CHF: 352,00 Ft
Kezdőlap / Külföld / Koronavírusos az oltásszkeptikus Osztrák Szabadságpárt elnöke

Hirdetés

Koronavírusos az oltásszkeptikus Osztrák Szabadságpárt elnöke

Két hétre karanténba került Herbert Kickl, az Osztrák Szabadságpárt (FPÖ) elnöke, aki erről Facebook-posztban számolt be. A jobboldali ellenzéki politikus a hétvégén végeztetett PCR-tesztet, miután rajta és családtagjain is a koronavírus-fertőzés tünetei mutatkoztak. A hatóságok hétfőn tájékoztatták arról, hogy pozitív lett a tesztje.

Kicklnek egyelőre enyhe tünetei vannak, és nem lázas. Mint írta, orvosa utasításai alapján gyógyszereket szed, és egyébként azt tartaná helyesnek, ha minden koronavírusos beteg személyre szabottan kapna gyógyszereket ahelyett, hogy magára hagyják, ami szerinte gyakori eset.

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/kulfold/2021/11/15/koronavirusos-az-oltasszkeptikus-osztrak-szabadsagpart-elnoke/

Hirdetés

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Kiszáradt folyómederben tüntettek a vízhiány miatt

Kiszáradt folyómederben tüntettek a vízhiány miatt

A vízhiány miatt törtek ki tüntetések Irán harmadik legnagyobb városában, Iszfahánban, ahol a karhatalom könnygázzal és gumibotokkal oszlatta szét a …