2020. szeptember 18., péntekMa Diána napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 360,00 Ft | USD: 304,00 Ft | CHF: 335,00 Ft
2020.09.18. Diána Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 360,00 Ft | USD: 304,00 Ft | CHF: 335,00 Ft
Kezdőlap / Külföld / Koronavírus: egész Dél-Koreára kiterjesztik a Szöulban érvényes korlátozásokat

Koronavírus: egész Dél-Koreára kiterjesztik a Szöulban érvényes korlátozásokat

A koronavírusos esetek számának újbóli megugrása miatt Dél-Koreában az egészségügyi miniszter bejelentette szombaton, hogy szigorítják a korlátozásokat: országosan betiltják a tömegrendezvényeket, bezárják az éjszakai szórakozóhelyeket, a templomokat és nézők nélkül tartják meg a sporteseményeket.

Ismét rekordot döntött szombatra a fertőzéses esetek napi száma az országban: az utóbbi 24 órában 332 esetet jegyeztek fel. Ez már a 9. egymást követő nap volt háromjegyű új esetszámmal. Május 8. óta nem volt ilyen sok új eset.

Az új fertőzések zömét ismét Szöulban és környékén találták, csakúgy, mint az elmúlt hetekben, de az ország minden nagyobb városában és kisebb településeken is találtak új fertőzöttet. Az összes fertőzésszám immár 17 002 és 309-en belehaltak a betegségbe.

A szombaton közölt szigorításokat a fővárosban és környékén már a hét közepén bevezették, noha sokáig halogatták gazdasági okok miatt.

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/kulfold/2020/08/22/koronavirus_egesz_del-koreara_kiterjesztik_a_szoulban_ervenyes_korlatozasokat/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Lehet, hogy érdekel...

Egy beteg életébe került a hackertámadás

Egy elvétett hackertámadás következtében álltak le egy düsseldorfi kórház informatikai rendszerei. Emiatt egy sürgős felvételre szoruló …