2023. június 9., péntekMa Medárd napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 369,00 Ft | USD: 344,00 Ft | CHF: 379,00 Ft
2023.06.09. Medárd Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 369,00 Ft | USD: 344,00 Ft | CHF: 379,00 Ft
Kezdőlap / Külföld / Korlátozza Törökországban a Twitter a működését

Hirdetés

Korlátozza Törökországban a Twitter a működését

Szombat hajnalban tette közzé a Twitter azt a bejegyzést, amelyben bejelentették, bizonyos tartalmak elérhetőségét korlátozzák Törökországban, így bizonyos bejegyzések és fiókok ideiglenesen elérhetetlenek az Elon Musk által felvásárolt közösségi oldalon.

Mint a bejegyzésben írják, a blokkolt tartalmak a világ többi részén továbbra is elérhetőek maradnak, ugyanakkor azt nem részletezték, pontosan mik váltak elérhetetlenné az elmúlt 20 év legkiélezettebb választását megrendező országban.

Mint írják, a döntésre az után került sor, hogy Törökországban bírósági eljárást kezdeményeztek a Twitter ellen, és azért blokkolnak bizonyos tartalmakat, hogy az oldalt ne kelljen teljesen leállítani az országban.

Hirdetés

In response to legal process and to ensure Twitter remains available to the people of Turkey, we have taken action to restrict access to some content in Turkey today.

— Twitter Global […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/kulfold/2023/05/14/torokorszag-valasztas-twitter-recep-tayyip-erdogan-elon-musk-tiltas-korlatozas/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Váratlan fordulat: most dőlhet el a háború

A Kreml közleményéből kiderült, hogy az energetikai, kereskedelmi és turisztikai együttműködés volt a fő beszédtéma …