2020. szeptember 19., szombatMa Vilhelmina napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 360,00 Ft | USD: 304,00 Ft | CHF: 335,00 Ft
2020.09.19. Vilhelmina Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 360,00 Ft | USD: 304,00 Ft | CHF: 335,00 Ft
Kezdőlap / Külföld / Körbefogták a vacsorázó fehér nőt a tüntetők, és ordítva követelték, hogy ő is tartsa fel az öklét

Körbefogták a vacsorázó fehér nőt a tüntetők, és ordítva követelték, hogy ő is tartsa fel az öklét

A cikk élesítésének időpontjában már 7,8 milliószor indították el a twitterezők azt a felvételt, amelyen az látható, hogy egy washingtoni Black Lives Matter-tüntetésen résztvevő fehérek egy étkezde előtt ülő fehér nőt körbevesznek, és ordítva követelik tőle, hogy ő is emelje fel az öklét, mert “a fehér hallgatás erőszak”. A virálissá vált poszton látható történést sokan elítélően kommentálják és retwittelik, olyan megjegyzésekkel, hogy ezt nem kéne, nem jó.

A tweetet közzétevő újságíró, aki a Washington Postnál dolgozik, azt írta, hogy a nő, akire kiabáltak, Lauren B. Victor várostervező, aki maga is támogatja a BLM mozgalmat, azt mondta az eset után, hogy úgy érezte, támadás alatt van, és hogy valami nincs rendjén azzal, hogy kényszerítik a támogatás kinyilatkoztatására, ugyanakkor nem tartott attól, hogy bántani fogják. “Nem féltem. Velük vagyok, hetekig demonstráltam velük”, mondta. 

1) In a scene that played out several times Monday, a Black Lives Matter protest that began in Columbia Heights confronted White diners outside D.C. restaurants, chanting “White silence is violence!” and […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/kulfold/2020/08/26/black_lives_matter_tuntetes_felszolitas_okol/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Lehet, hogy érdekel...

Hurrikán erősségű vihar sújtott le Görögországra

Hurrikán erősségű vihar sújtott le Görögországra

Maximális készültségbe helyezték  a görög polgári védelmet, miután az ország nyugati részére és a jón-tengeri …