2023. december 11., hétfőMa Árpád napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 381,00 Ft | USD: 354,00 Ft | CHF: 402,00 Ft
2023.12.11. Árpád Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 381,00 Ft | USD: 354,00 Ft | CHF: 402,00 Ft
Kezdőlap / Külföld / Kokaint szippantott fel egy félmeztelen nőről egy brit pilóta a felszállás előtt

Hirdetés

Kokaint szippantott fel egy félmeztelen nőről egy brit pilóta a felszállás előtt

Mike Beaton, devoni családapa a dél-afrikai Johannesburgból repült volna vissza Londonba, azonban az egyik légiutas-kísérő jelezte a vezetőség felé, hogy a pilóta a felszállás előtt drogot fogyasztott.

A férfi részletekbe menő üzenetekben számolt be légiutas-kísérő barátjának a Johannesburgban eltöltött éjszakáráról. Mint írta, két helyi férfival, valamint egy walesi és egy fiatal spanyol nővel bulizott, akikkel egy szórakozóhelyen találkozott.

A pilóta üzeneteiből kiderült, hogy ezt követően az egyik férfi lakására mentek, ahol végül előkerült „néhány sor kokain”, amit aztán az egyik nő félmeztelen testéről szippantott fel.

A légitársaság egy éjszakán át késleltette emiatt a brit fővárosba tartó járatot, mindaddig amíg egy helyettes első tisztet nem találtak, aki vissza tudta repíteni a gépet Londonba.

Hirdetés

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/kulfold/2023/09/27/british-airways-kokain-pilota-legitarsasag/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

200 gyerek meghalt, börtönbe kerül a köhögés elleni szirupot gyártó cég vezetője

Két év börtönbüntetést kaptak, és 1 milliárd indonéz rúpia (63 056 dollár; 51 786 font) …