2020. szeptember 21., hétfőMa Máté napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 360,00 Ft | USD: 304,00 Ft | CHF: 335,00 Ft
2020.09.21. Máté Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 360,00 Ft | USD: 304,00 Ft | CHF: 335,00 Ft
Kezdőlap / Külföld / Kivégzés: előre eltervezték a Trumpot támogató férfi meggyilkolását a portlandi tüntetésen

Kivégzés: előre eltervezték a Trumpot támogató férfi meggyilkolását a portlandi tüntetésen

Szombat éjszaka lelőttek egy Donald Trump amerikai elnököt támogató férfit Portlandben, a radikális baloldali zavargások alatt. Egyre több részletet tudni erről, a most megjelent felvételek szerint előre megtervezett lehetett a gyilkosság, és már megvan a gyanúsított is, aki azt írta magáról a közösségi oldalán, hogy „100 százalékban antifa” – írja a V4NA nemzetközi hírügynökség. St. Louis-ban pedig meglőttek két rendőrt, egyikük belehalt a sérüléseibe. A halott rendőr egyébként afroamerikai volt. Chicagóban pedig legalább öt embert lőttek le.

Ahogy arról az Origo is beszámolt, az Oregon állambeli Portlandben a hétvégén összecsaptak a radikális baloldali tüntetők a jobboldaliakkal, és a zavargás közben lelőttek egy fehér férfit, Aaron „Jay” Danielsont, aki Donald Trumpot támogatta.

A légi felvételen mentőorvosok ellátják a meglőtt férfit, az Oregon állambeli Portlandben, 2020. augusztus 29-én.Forrás: MTI/AP/Paula Bronstein

A férfi belehalt a sérülésébe, amin a radikális baloldali aktivisták nem győztek örömködni. A férfiról kiderült, hogy a ruháján egy Blue Lives Matter jelzést viselt, valamint hogy a Patriot Prayer nevű jobboldali szervezetet támogatta. (A Blue Lives Matter egy rendőröket támogató mozgalom, amelyről az Origo itt írt részletesen.)

A családja megerősítette, hogy az áldozat valóban Aaron „Jay” Danielson. Az amerikai és ennek nyomán a világsajtóban is elsőször Joseph Jay Harrison nevén szerepelt a jobboldali aktivista, de ezt az értesülést már korrigálták.

A meggyilkolt férfiról Donald Trump elnök is megemlékezett a közösségi oldalán.

Forrás:
https://www.origo.hu/nagyvilag/20200831-elore-eltervezett-lehetett-a-gyilkossag.html

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Lehet, hogy érdekel...

Milliókat költ a Kreml madárijesztésre

[…] A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE! Forrás: https://index.hu/mindekozben/poszt/2020/09/20/42_milliot_a_madarijesztoknek/ *Tisztelt Olvasó! Amennyiben …